Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Informatie avond over zonnepanelen in Woudenberg

Informatie avond over zonnepanelen in Woudenberg

Op dinsdag 29 september wordt in De Camp in Woudenberg een Informatie avond over Zonnepanelen georganiseerd. Inwoners van Woudenberg en omgeving die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van zonnepanelen op het dak, zijn van harte welkom op deze gratis avond. 

De avond is onderdeel van de Zonnetour 2015, een tour van de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU), door de hele provincie Utrecht. Steeds meer woningen hebben zonnedaken, misschien ook al bij u in de straat. Zonnestroom van uw eigen dak is een investering in een duurzame toekomst. De provincie ondersteunt dit met de Zonnekaart, een digitale kaart die huiseigenaren inzicht geeft in de geschiktheid van hun dak voor zonnepanelen of zonneboilers.

Tijdens deze avond hoort u over de mogelijkheden, kosten en opbrengsten van zonnepanelen op uw dak. De nieuwe generatie zonnepanelen heeft een hoog rendement en is ook geschikt voor daken op het oosten of westen. Er zijn steeds meer nieuwe technologieën, ook voor platte daken, accu-opslag en zonneboilers. Zoek uw dak op de Zonnekaart en bekijk de demonstratie opstelling. Wees welkom tijdens de informatie avond en laat u inspireren.

De avond wordt georganiseerd door zonnepanelen specialist NewSolar uit Woudenberg, in samenwerking met HelderGroen uit Leusden, en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Zij bieden u een inspirerende avond met informatie en praktisch advies. Om direct aan de slag te gaan, ontvangen alle deelnemers een gratis LED lamp: dat is simpel energie besparen, voor nog meer profijt van uw zonnepanelen.

Informatie avond over Zonnepanelen, dinsdag 29 september 2015 van 20:00-21:30 uur, in de Camp, Bosrand 15-17 in Woudenberg. Contact en aanmelden via 033-2587860 of info@newsolar.nl

Locatie: Cultureel Centrum ‘De Camp’, Bosrand 15-17, Woudenberg.

 


Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI