Ideeën voor A12 zone? Zet ze op de kaart van Utrecht!

april 17, 2014

Ideeën voor A12 zone? Zet ze op de kaart van Utrecht!

17/04/2014 – De A12-zone is grofweg het gebied rond de snelweg A12 tussen de knooppunten Oudenrijn en Lunetten. Hoe dit gebied zich zal ontwikkelen, is mede afhankelijk van wat er nu speelt en van wat bewoners, bedrijven en andere gebruikers belangrijk vinden. Daarom kan nu iedereen ideeën, kansen en knelpunten in dit gebied op de digitale kaart van Utrecht zetten.

Toekomstvisie A12-zone

In de toekomst kan deze A12-zone er heel anders uitzien dan nu. Hoe het gebied zich zal ontwikkelen, is mede afhankelijk van wat er nu speelt en van wat bewoners, bedrijven en andere gebruikers belangrijk vinden.

Zet uw idee op de kaart!

Daarom nodigen de Kamer van Koophandel, Universiteit Utrecht, TNO en de Natuur en Milieufederatie Utrecht u uit om uw ervaringen en ideeën letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten. Ook knelpunten en initiatieven in de A12 zone kunt u kwijt op deze digitale kaart. Denk bij initiatieven bijvoorbeeld aan verbouw- of nieuwbouwplannen, lokale duurzame energie-initiatieven, initiatieven voor het delen van vervoermiddelen of initiatieven om de samenhang in de buurt te bevorderen.