Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Heel Bunnik Isoleert: informatieavond 12 november

Heel Bunnik Isoleert: informatieavond 12 november

De Energiegroep Bunnik organiseert in samenwerking met de Gemeente Bunnik een informatie-avond over het isoleren en ventileren van woningen, onder de titel ‘Heel Bunnik Isoleert’. De avond is onderdeel van de Bespaartour 2015 die wordt gecoördineerd door de NMU.

Wanneer: 12 november 2015 19.30 tot 22.00

Waar: Gemeentehuis Bunnik

Hoe laat: 19.30 tot 22.00

Deze avond is gericht op woningeigenaren en huurders die hun woning willen verbeteren om de energierekening omlaag te brengen en hun wooncomfort te verhogen. Tijdens het programma wordt eerst informatie aangereikt over methoden en randvoorwaarden voor isolatie en het belang van goede ventilatie. Aansluitend vindt een informatiemarkt plaats waarbij woningeigenaren advies en informatie kunnen inwinnen bij onafhankelijke adviseurs, lokale en regionale productaanbieders en bouwbedrijven.

Samen met het Energieloket van de gemeente, Bleeve, is er een actie. De inschrijving hiervoor start op de markt. De eerste 10 inschrijvingen krijgen van de gemeente een extra korting op de aanbieding!

Burgemeester Hans Martijn van Ostendorp en wethouder Rob Zakee vervullen een leidende rol tijdens het eerste deel van de avond. Ook zal Bleeve aanwezig zijn. Zij vervullen de rol van digitaal energie-loket voor de Gemeente Bunnik en willen daarbij graag lokale bedrijven betrekken.


Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI