Geef je bedrijf op voor de MVO-prijs Utrecht 2015!

maart 27, 2015

Geef je bedrijf op voor de MVO-prijs Utrecht 2015!

09/03/2015 – Werk je in de gemeente Utrecht? En is jouw bedrijf koploper op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ding dan mee naar de MVO-prijs Utrecht 2015. En maak kans op de titel de best Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Utrecht!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van People, Planet en Profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector. De MVO-prijs Utrecht beloont Utrechtse ondernemers die een voortrekkersrol in MVO nemen en zet andere vooruitstrevende verantwoorde ondernemers in het zonnetje. De MVO-prijs 2015 wordt georganiseerd door de Natuur en Milieufederatie Utrecht en Zienergie, in samenwerking met Switch en de gemeente Utrecht.

Aanmelden

Grijp deze kans: geef je bedrijf (of een ander bedrijf) op voor de MVO-prijs Utrecht 2015. Op www.mvoprijs.nl staat alle informatie die je nodig hebt, zoals het aanmeldformulier, de voorwaarden voor deelname en de beoordelingscriteria. Van 1 maart tot en met 19 april 2015 kan ieder bedrijf uit de gemeente Utrecht aangemeld worden. De bedrijven die mee willen doen, worden beoordeeld op de vraag in hoeverre zij economische ontwikkelingen combineren met ecologische ontwikkelingen (zoals natuur en milieu) en sociale ontwikkelingen (zoals leefbaarheid, veiligheid en arbeidsvoorwaarden).

Selectie

Na sluiting van de aanmeldronde op 19 april 2015, maakt een deskundige jury uit alle inzendingen een selectie van bedrijven die doorgaan naar de publieksronde. Het publiek mag vervolgens via de website stemmen op deze bedrijven. De drie bedrijven met de meeste stemmen gaan door naar de finale. De jury maakt een bedrijfsbezoek bij de top drie en kiest de uiteindelijke winnaar.

Uitreiking

De bekendmaking van de winnaar en uitreiking van de prijs vindt plaats op 18 juni 2015, als onderdeel van Festival Het Groene Peloton. Dit festival biedt aandacht aan bedrijven en bewoners die actief bijdragen aan verduurzaming van de stad Utrecht op koers naar een klimaatneutrale stad in 2030. Gemeente Utrecht organiseert dit evenement in samenwerking met Economic Board Utrecht en Utrecht Inc.

Meer informatie

Voor meer informatie ga naar de website www.mvoprijs.nl of neem rechtstreeks contact op met Jeannine van Bree, Natuur en Milieufederatie Utrecht (j.van.bree@nmu.nl, 030-2567358) of Janjoris van Diepen, Zienergie (j.vandiepen@zienergie.nl, 06-81459087).