Excursie naar een ‘Nul-op-de-meter’-woning in Soesterberg

oktober 5, 2015

Excursie naar een ‘Nul-op-de-meter’-woning in Soesterberg

Iedereen in Nederland moet goed kunnen wonen. In een comfortabele, veilige en betaalbare woning. Dat geldt ook voor u als huurder!

Bijvoorbeeld in een Nul-op-de-Meterwoning. Dat is een zeer energiezuinige woning die bovendien ook nog eens zijn eigen energie opwekt. Met isolatie, zuinige installaties en zonnepanelen kan de energierekening naar nul. U betaalt niet meer dan nu, want u betaalt de energiekosten aan de corporatie in plaats van de energieleverancier. Van dat geld betaalt de corporatie de volledige renovatie. Met een Nul-op-de-Meter woning krijgt u dus een comfortabel en veilig thuis voor dezelfde maandlasten als eerst!

Om u kennis te laten maken met het concept van ‘Nul-op-de-Meter’ wonen organiseren De Bundeling en de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) een excursie naar een voorbeeldwoning in Soesterberg. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan!

Programma zaterdag 17 oktober

10.00 uur: Vertrek uit Utrecht met de bus
10.30 uur: Ontvangst in Soesterberg met koffie en thee
10.45 uur: Welkom, door Miriam Sterk van De Bundeling
10.50 uur: Rondleiding door de woning, met onder andere een expert en een bewoner
12.00 uur: Napraten met een broodje
12.30 uur: Terug naar Utrecht met de bus
13.00 uur: Aankomst in Utrecht

Aanmelden en meer informatie

We verzamelen in Utrecht, daar staat een bus voor u klaar. Gezamenlijk gaan we naar Soesterberg waar we de woning gaan bekijken.

Wanneer: Zaterdag 17 oktober, 10.00 – 13.00 uur
Wie: Utrechtse huurders die geïnteresseerd zijn in Nul-op-de-Meterwoningen
Verzamelen: Locatie volgt later
Locatie: Soesterberg – Buys Ballotlaan

Er is plek voor ongeveer 25 mensen. U kunt meer informatie krijgen of zich aanmelden voor deze excursie bij Jeannine van Bree van de Natuur en Milieufederatie Utrecht (j.van.bree@nmu.nl, 030-2567358). Graag aanmelden uiterlijk 7 oktober 2015.

Jeannine is op de dag zelf bereikbaar op telefoonnummer 06-33831633.