Energiebesparingsmarkt Houten op 2 november

oktober 26, 2015

Energiebesparingsmarkt Houten op 2 november

Wilt u weten hoe u energie en daarmee geld bespaart? Kom dan maandag 2 november naar de energiebesparingsmarkt in het gemeentehuis van Houten. U krijgt waardevolle tips en informatie waarmee u uw energiekosten kunt verlagen en het comfort in uw huis kunt verbeteren. Ook ontvangt u deze avond een gratis energie- besparingsgadget die uw direct thuis kunt gebruiken.

Deze energiebesparingsmarkt wordt georganiseerd door netbeheerder Stedin, de Natuur- en Milieufederatie Utrecht (NMU), het digitaal energieloket Bleeve en de gemeente Houten. Behalve de organisatoren staan verschillende aanbieders van energiebesparende maatregelen en energieverbruikers met een stand op de markt. Ook zijn het digitale energieloket Bleeve en diverse ervaringsdeskundigen aanwezig.

Hoor van andere Houtenaren hoe zij energie besparen in hun huis.
Toegang gratis!
Iedereen krijgt een handige energiebesparingsgadget om thuis te gebruiken.

Programma

19.30 – 19.45 uur  Inloop
19.45 – 19.55 uur  Aftrap door Wethouder Michiel van Liere
19.55 – 20.30 uur  Korte presentaties van diverse aanbieders
20.30 – 22.00 uur  Informatiemarkt (vrije inloop ook mogelijk vanaf dit tijdstip)

Slimme meter

Vanaf half augustus biedt Stedin grootschalig de slimme energiemeter aan in de gemeente Houten. De slimme meter is de nieuwe generatie energiemeter. Met de meter kunt u zelf nauwkeurig het energieverbruik volgen. Hierdoor is het makkelijker om energie én geld te besparen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de energiebesparingsmarkt? Dan kunt u contact opnemen met Annemieke van den Bogaert-Verschuur via (030) 63 92 611 of Stedin via 088 – 89 63 9 63.

Meer informatie over de slimme meter vindt u op www.stedin.net/slimmemeter.