Energieambassadeurs sporen warmtelekken op in Nieuwegein

december 3, 2015

Energieambassadeurs sporen warmtelekken op in Nieuwegein

Menigeen stookt naast het huis ook de buitenlucht op. De warmte gaat naar buiten door kieren, kozijnen, enkelglas en muren. Nieuwsgierig waar de warmte uit uw huis ontsnapt? Vraag dan een Energieambassadeur om een warmtefoto te maken!

Het Netwerk Samen Duurzaam Nieuwegein wil Nieuwegein graag een stukje duurzamer maken en stimuleert energiebesparing. Daarom biedt het netwerk 25 eigenaren van woningen die zijn gebouwd voor 1980 aan om een warmtefoto van een gevel(deel) te maken.

Dit betekent dat een Energieambassadeur een foto van uw woning neemt en toelicht waar de meeste warmte weglekt. U krijgt geen professioneel advies, maar wel een indicatie voor verbetering van uw woning(isolatie).

Aanmelden kan bij Roel van den Bosch van Samen Duurzaam Nieuwegein, e-mail: roel.van.den.bosch@planet.nl. Wij vragen een bijdrage van € 15,00. Na aanmelding nemen wij contact met u op.

De actieperiode loopt tot eind februari, maar is afhankelijk van het weer. Het moet buiten wel koud zijn om de warmtefoto te kunnen maken. Er kunnen maximaal 25 eigenaren aan de actie deelnemen en OP=OP.