Duurzame ideeën voor het nieuwe centrum van Utrecht

september 14, 2016

Duurzame ideeën voor het nieuwe centrum van Utrecht

Op 24 september organiseert de gemeente Utrecht stadsgesprekken over de transformatie van het Jaarbeursgebied tot het Nieuwe Centrum van Utrecht: http://cu2030.nl/stadslab. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol!

centrum Utrecht nieuwDe afgelopen tijd heeft de gemeente een zevental keuzedocumenten ontwikkeld op diverse thema’s, waaronder duurzaamheid, waarin de kansen en keuzes voor het gebied staan benoemd.

Op de 24e wil de gemeente het gesprek aangaan met inwoners van Utrecht, belanghebbenden in het gebied en geïnteresseerden. De resultaten worden voorgelegd aan de gemeenteraad, die op basis hiervan de uiteindelijke keuzes maakt voor de structuurvisie.

Duurzame ideeën gezocht!

Nu al kunnen alle bewoners van de stad hun duurzame ideeën voor het nieuwe centrum insturen op een interactieve kaart van het gebied. Zie de paragraaf ‘Digitale interactietafel voor duurzame ideeën’ op http://cu2030.nl/stadslab

Samen met de gemeente verzamelen we ideeën en input, waaruit de speelkaarten voor aan de digitale interactietafel ontwikkeld worden. Duurzame ideeën voor het nieuwe centrum kunnen t/m 16 september ingestuurd worden.

Het aandragen van ideeën is echt een kans om input te geven op de ontwikkeling van het gebied. Voeg je ideeën toe en geef aan of je andermans ideeën goed vindt!

Als je er op 24 september bij kunt zijn, dan kun je op de digitale tafel mee-ontwerpen op basis van de hier ingevoerde ideeën.

Dus ga snel naar http://cu2030.nl/stadslab en praat mee!