Duurzaam dinerconcert: kom luisteren, proeven & praten

november 5, 2015

Duurzaam dinerconcert: kom luisteren, proeven & praten

Op 14 november vindt een nieuw initiatief plaats in Utrecht: een van de eerste Dinerconcerten van het Nederlands Studenten Kamerkoor (NSK), waarbij muziek en duurzame voeding op unieke wijze samensmelten. Wij gaan aan tafel met nieuwsgierigen, kenners uit de muziek- en voedingssector, lokale (duurzame) ondernemers, agrariërs en fans.dinerconcert_boven

Centraal op deze avond staat de verbinding tussen (stads)landbouw en de burger. Hoe ziet een duurzame voedselvoorziening er in de toekomst uit? Kan de provincie Utrecht zichzelf voeden? De eerste gastspreker is Gijs Kuneman, directeur van CLM, een kennis- en adviesbureau op het gebied van landbouw, voedsel, natuur en milieu. De tweede spreker is Kevin McMulkin van De Kas Eet en Kweekplek en hij zal spreken over de dagelijkse praktijk van de stadsboer.

Het 3-gangen-menu, bestaande uit afgedankt voedsel en bereid door OverVers, wordt geserveerd door NSK-zangers. Tussendoor brengen zij een toepasselijk, klassiek repertoire en gaan het gesprek aan met het publiek. We worden meegenomen in verhalen en klanken die diepte aanbrengen in het thema.

Wij hopen van harte veel individuen, organisaties en bedrijven die zich op een of andere manier inzetten voor een duurzaam Utrecht en omstreken te mogen verwelkomen.

Dit muzikale diner wordt aangeboden door het Nederlands Studenten Kamerkoor, de Youth Food Movement UtrechtOverVers en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Een samenwerking vanuit de gedeelde ambitie het positieve geluid van duurzaamheid te laten horen.

Praktische informatie

14 november 18:00u

Locatie: In De Ruimte, Oudegracht 230 a/d werf

Prijs: 3-gangen-menu voor € 25 p.p. excl. drank

Kaarten: www.nskk.nl

Kaarten (ook groepskorting) zijn te bestellen via www.nskk.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Lucy Straathof via lucystraathof@gmail.com of 06-40909910.