Doe mee met de CoP circulair (ver)bouwen

maart 9, 2017

Doe mee met de CoP circulair (ver)bouwen

Na het succes van de eerste Community of Practice Circulair (ver)bouwen komt er dit voorjaar een tweede ronde. Organisatoren zijn MVO Nederland, netwerkverband U10 en de Alliantie Cirkelregio waarin de NMU actief is.

(ver)bouwenBij circulair bouwen denk je vanaf het begin na over hoe je grondstoffen en producten in elkaar zet. Zodat je ze op termijn weer uit elkaar kunt halen en kunt hergebruiken om waarde te behouden en verspilling te voorkomen.

De CoP Circulair (ver)bouwen is bedoeld voor opdrachtgevers met een bouwopgave die zij zo circulair mogelijk willen aanpakken. In vier sessies van een dag word je op weg geholpen met kennis, kunde en ervaring. Onder andere over bouwmaterialen en principes, het (keten)samenwerkingsproces, financieringsvraagstukken en businessmodellen. Een netwerk van externe experts brengt elke dag de gewenste kennis en praktijkervaring in.

Deze CoP is mede mogelijk gemaakt door financiering vanuit het provinciale programma Duurzaam Door, waarvan de NMU programmamanager is, en de Provincie Utrecht opdrachtgever.

Voor wie:

Voor eigenaren en/of beheerders van bouw- en/of renovatieprojecten die:

  • komende tijd van start gaan;
  • serieuze ambities hebben om deze projecten op een circulaire manier aan te pakken;
  • met vragen zitten over hoe dit te doen;
  • de behoefte hebben samen te leren wat wel en niet werkt.

Kosten

Deelname kost € 1.500,- ex. BTW voor vier bijeenkomsten van een dag.

Meedoen?

De CoP Circulair (ver)bouwen start in het voorjaar van 2017 en wordt georganiseerd door MVO Nederland samen met U10 (samenwerkende gemeenten in de regio Utrecht) en de Alliantie Cirkelregio en mede mogelijk gemaakt door Duurzaam Door. Voor meer informatie en/of aanmelden, neem contact op met Michel Schuurman (MVO Nederland).