De Week van de Circulaire Economie

februari 1, 2023

De Week van de Circulaire Economie

Van 6 t/m 11 februari 2023 is het de Week van de Circulaire Economie ♻️

Tijdens deze week worden door het hele land bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

De evenementen voor provincie Utrecht vinden plaats bij de circulaire hubs: BouwBeurs 2023, Circulaire Stadswerkplaats Amersfoort, Cirkelstad, Hof van Cartesius, Living Lab Regio Foodvalley Circulair, Nationale Conferentie Circulaire Economie 2023, Natuur en Milieufederaties, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Rijkswaterstaat. Deze hubs organiseren zelf ook een aantal workshops en webinars. Zo organiseert de Natuur & Milieufederatie Utrecht de webinar Close the Loop over circulaire textiel en kleding en vindt de uitreiking van de Kringlogoprijs plaatst tijdens de Week van de Circulaire Economie.

 

Hieronder de twee events die vanuit de Natuur en Milieufederaties worden georganiseerd:

Woensdag 8 februari Webinar Close the Loop

Donderdag 9 februari Uitreiking Kringlogoprijs

Bekijk voor alle evenementen op de website van de Week van de Circulaire Economie.

Wil je zelf ook aan de slag met circulair? Bekijk dan de website van Alliantie Cirkelregio Utrecht of ga naar het Servicepunt Circulair voor info en advies.

 

Week van de Circulaire Economie

 

Tags: