Check je huis op de Zonnekaart!

oktober 16, 2014

Check je huis op de Zonnekaart!

Is het dak van jouw huis geschikt om er zonnepanelen op te leggen? Dat kun je voor de hele provincie Utrecht in één oogopslag zien op de Zonnekaart. Meer doen? Word dan zonnecoach en maak familie, vrienden en buren enthousiast!

De zonnekaart is provinciedekkend en biedt onafhankelijk en betrouwbaar advies over de geschiktheid van daken voor zonnepanelen. Met deze interactieve kaart kunnen alle inwoners van de provincie zien of het dak van hun woning geschikt is voor het plaatsten van zonnepanelen, wat dat kan opleveren aan gratis groene energie, wat de terugverdientijd is, het opgewekt vermogen en de CO2-reductie.

Kijk ook of jouw dak geschikt is op www.zonnekaart.nl (opent in nieuw venster).

NMU zoekt zonnecoaches!

De NMU gaat de komende maanden samen met de provincie Utrecht en het Klimaatverbond de Zonnekaart onder de aandacht brengen bij alle Utrechters. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om aan de slag te gaan als zonnecoach. Je krijgt dan meer informatie over de werking van de Zonnekaart en over zonnepanelen in het algemeen, zodat je vrienden en buren kunt adviseren. Iets voor u? Mail dan naar w.jonkers@nmu.nl.