Bijzondere nacht bij Antropia

oktober 9, 2015

Bijzondere nacht bij Antropia

Op 24 oktober, tijdens de Nacht van de Nacht, vindt zich een bijzondere en veelzijdige activiteit plaats bij Antropia. Hier dineert u in het donker, wordt u meegenomen door sterrenkundige Govert Schilling (bekend van De Wereld Draait Door) op een interessante reis door het heelal, is er een bijzondere nachtfoto expositie te zien en krijgt u de kans om bij helder weer sterren te kijken vanaf het terras.
 

Antropia biedt een fantastisch programma tijdens de Nacht van de Nacht. De theaterzaal wordt omgebouwd tot prachtige eetzaal waar u aan grote tafels kan dineren met andere gasten. Ook is het mogelijk om met een gezelschap van 8 tot 10 personen uw eigen tafel te reserveren.

Reis door het heelal

Tussen de gangen van een heerlijk biologisch 3-gangen dinerbuffet neemt sterrenkundige Govert Schilling u mee op een reis door het heelal. Na het dessert krijgt u de unieke kans met Schilling sterren te kijken vanaf het landgoedterras.

Foto-expositie

Daarnaast hangt er in Antropia een prachtige expositie van natuur- en landschapsfotograaf Johan van der Wielen. Met zijn oog voor de pracht van de nacht heeft hij een bijzondere selectie nachtfoto’s gemaakt die tentoon worden gesteld vanaf 24 oktober.

Programma
Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Dinerbuffet in het donker met Masterclass Govert Schilling
21.00 uur Sterren kijken op het landgoedterras

21.30 uur Afsluiting

Aanmelden
De deelnameprijs bedraagt € 42,50 per persoon*. Bestel snel hier uw ticket, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

* Inclusief één ontvangstdrankje, 3-gangen dinerbuffet en masterclass Govert Schilling. Exclusief drank.

Govert vertelt over de nacht

Kijk voor meer activiteiten, mooie filmpjes en de fotografiewedstrijd op www.nachtvandenacht.nl