Bijzondere activiteit tijdens de Nacht van de Nacht

oktober 2, 2015

Bijzondere activiteit tijdens de Nacht van de Nacht

Tijdens de Nacht van de Nacht, op 24 oktober 2015, is er in Fort Vechten van alles te doen. Die avond is Vincent Bijlo, columnist en cabaretier, u rondleiden door de duisternis. Daarnaast is er een SILENT DISKO bij kaarslicht.

 

 

 

 

 

Fort Vechten
Normaal sluit Fort Vechten in Bunnik om 17 uur maar tijdens de Nacht van de Nacht kunt u het Fort eens ervaren in het donker en kunt u met een ervaren gids ruimten bezoeken die normaal gesloten blijven. Na een rondleiding door het fort eindigen we in een ruimte waar normaal de vleermuizen verblijven. Daar zal cabaretier Vincent Bijlo u met een verhaal meevoeren door de duisternis.

Drie rondleidingen
Rondleiding 1 start om 20 uur
Rondleiding 2 start op 21 uur
Rondleiding 3 start om 22 uur

Tickets
Bestel de tickets snel want er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers inschrijven. (maximaal 30 per rondleiding).
Tickets zijn 9,50 per stuk, incl een drankje, de rondleiding en de lezing van Bijlo

SILENT DISKO bij kaarslicht
Na de rondleiding kun je ook nog dansen op de Silent Disko Dansfeest bij kaarslicht op het Fort. Tickets voor het dansfeest op het Fort zijn 10,= maar mensen die de rondleiding hebben gedaan krijgen 2,= korting per ticket. (een kortingscode staat in de mail die je ontvangt bij de tickets voor de rondleiding). Naast de Silent Disko kun je ook ondergronds dansen op muziek in twee Chambrees in de grote feestzaal, de Reversezaal. Het feest is voor 30ers, 40ers en 50ers en er kan gedanst worden op danshits door de jaren heen (van de jaren 70 tot aan de huidige top 40). In een andere chambree en op het overdekte terras aan het water kan geborreld worden. Het feest start om 20.30 uur en gaat door tot 1.30 uur.

Meer over de Nacht van de Nacht vindt u hier. Ook kunt u meedoen aan de fotografie wedstrijd.