Bijeenkomst: Langer thuis wonen met meer comfort

mei 19, 2015

Bijeenkomst: Langer thuis wonen met meer comfort

met-pensioenLanger thuis wonen is de trend. Milieu Centraal is benieuwd hoe 55 plussers zich hierop oriënteren. Welke afwegingen maken zij nadat de kinderen uit huis zijn en de pensioenleeftijd in zicht? Is energiebesparing belangrijk voor meer wooncomfort?

We zouden graag met u in gesprek gaan om 55 plussers in de toekomst beter te kunnen adviseren in hun woonkeuzes. En daarbij ook nog eens bij te dragen aan een beter milieu!

Denkt u mee? We nodigen u uit voor één van de bijeenkomsten die plaatsvinden op 9, 15 en 25 juni vanaf 17:30 op het kantoor van Milieu Centraal in Utrecht. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen tussen de 55-65 jaar met een eigen woning.

Praktische informatie
De bijeenkomsten starten om 17:30 met inloop met soep en een broodje en eindigen om 20:00 uur. Tijdens de bijeenkomsten zorgt Milieu Centraal naast een simpele maaltijd ook voor koffie en thee en wat lekkers. Ook krijgt u een kleine attentie mee naar huis en worden uw reiskosten vergoed (op basis van 2e klas OV).

Adres
Het kantoor van Milieu Centraal bevindt zich aan de Nicolaas Beetstraat 2a. Dit is op 10 minuten loopafstand van Utrecht CS.

Bron: Milieu Centraal