Oostbroekwebinar: Bodemleven – een kijkje onder het maaiveld

Oostbroekwebinar: Bodemleven - een kijkje onder het maaiveld

15 september 2020 - 15 september 2020
19:30 - 21:30

Oostbroekwebinar: Bodemleven – een kijkje onder het maaiveld

Voor bijzondere ontdekkingen hoef je niet ver weg. Ga door je knieën en ontdek hoeveel er leeft onder je voeten. Het leven in de bodem is erg belangrijk: zonder bodemdieren geen gezonde bodem. Er is veel bekend over bodemleven in bepaalde landbouwsystemen en natuurgebieden, maar er is ook nog veel onbekend. Onder andere over bodemleven in onze bebouwde omgeving.

Gerard Korthals, expert van het Centrum voor Bodemecologie, geeft tijdens deze lezing achtergrondinfo over bodemdieren, wat ze doen, hoe je ze beter kunt vinden in je eigen achtertuin of het gebied waar je vrijwilliger bent. En hoe je ze kunt helpen. Zo ben je ook direct goed voorbereid om mee te doen aan de bodemdierendagen 2020.

Webinar

De lezing wordt online gegeven via Zoom. Er zijn een beperkt online plekken beschikbaar en daarom is aanmelden vereist.

Voor de mensen die niet eerder van zoom gebruik gemaakt hebben, organiseren wij om 17.00 uur voorafgaand aan de lezing een korte uitleg.

Zoom & privacy

Binnen de mogelijkheden van Zoom hebben we ons account zo ingesteld dat we je privacy zo goed als mogelijk waarborgen. Onze meetings zijn alleen toegankelijk met een wachtwoord. Wij slaan geen data verkregen via Zoom op voor andere doeleinden.

Terug naar agenda

Oostbroekwebinar: Bodemleven – een kijkje onder het maaiveld