Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Opening EU Greenweek in Utrecht

Opening EU Greenweek in Utrecht

Op pinkstermaandag 21 mei 2018 organiseren de gemeente Utrecht en het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) de aftrap van de EU GreenWeek in Utrecht. Graag nodigen we u als gast uit voor deze dag.

Met een gevarieerd festivalprogramma bent u uitgenodigd om te ervaren hoe we samen werken aan een groene en gezonde stad waar iedereen van kan profiteren. Verken de stadsnatuur met de groene fietsroute door Utrecht, debatteer mee over de toekomst van onze stad en laat je inspireren op het Knoop-plein en de Green House restaurant met workshops, presentaties en andere activiteiten rondom gezond leven in de stad.

Zoals vele andere Europese steden, groeit ook Utrecht sterk. Hoe maken we van onze stad een fijne en gezonde plek om te leven, wonen en werken? Tegelijkertijd, hoe pakken we uitdagingen aan, zoals klimaatverandering, luchtvervuiling en grondstoffen schaarste? In Utrecht worden lokale duurzame initiatieven gestimuleerd: een gezonde stad begint immers in onze eigen straat en wijk. Gebaseerd op kennis en innovatieve oplossingen waarmee we willen bijdragen aan het bereiken van mondiale doelen zoals het Parijsakkoord.

Wat is jouw beeld van een groene en gezonde stad? Denk en praat mee over de toekomst van Utrecht. Je vindt ons op verschillende plaatsen in de stad.


Organisatie: Gemeente Utrecht en Planbureau voor de Leefomgeving (PBL)

Locatie: Knoop offices

Adres: Croeselaan 16 3521 CA Utrecht

Tijd: 10.00 uur

Ga naar de website

Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI