Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
feestelijke opening van de heringerichte Krommerijnpark

feestelijke opening van de heringerichte Krommerijnpark

Wijkwethouder Jeroen Kreijkamp doet de formele opening om 10.00 uur en de ‘Fanfare van het Vuur’ verzorgt de muzikale begeleiding bij deze feestelijkheid

Wellicht herinnert u zich nog de enquête over het Krommerijnpark eind 2016?

Stichting Krommerijnpark en het initiatief Lekker Dier, Lekker Los hebben de resultaten van die enquête gebruikt als input voor een herinrichtingsplan voor het park. De suggesties voor verbeteringen hebben we samen met de gemeente uitgewerkt met de focus op: een logische en zichtbare indeling voor wandelen, recreëren en ruimte voor honden; zwerfvuil voorkomen; duidelijke bebording; en handhaving. Via het initiatievenfonds is er geld ter beschikking gesteld, en zijn inmiddels  alle werkzaamheden uitgevoerd.

De wijkwethouder Jeroen Kreijkamp doet de formele opening om 10.00 uur en de ‘Fanfare van het Vuur’ verzorgt de muzikale begeleiding bij deze feestelijkheid.

We maken meteen van de gelegenheid gebruik om weer een schoonmaakactie in het park te houden. Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Boer Dirk komt weer met zijn paard en wagen en rijdt rondjes door het park om de volle vuilniszakken op te halen en weg te brengen.

Voor knijpers, vuilniszakken, handschoenen en hesjes wordt verzorgd (handen wassen kan in De Meeuw).

Tot 12.00 is er een informatiekraam in De Meeuw waar je vragen kunt stellen over de herinrichting. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.


Organisatie: stichting Kromme Rijnpark

Locatie: de meeuw

Adres: Mesdaglaan 4, utrecht

Tijd: 10.00

Ga naar de website

Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI