Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Dag 2/2: Cursus energie besparen en opwekken

Dag 2/2: Cursus energie besparen en opwekken

 

Wij nodigen u namens de gemeenten Nieuwegein, Zeist, Utrechtse Heuvelrug en Stichtse Vecht van harte uit voor de Energiebesparingscursus voor bestuursleden van VvE’s. De cursus bestaat uit twee avonden: 30 oktober in het gemeentehuis van Nieuwegein en 20 november in het gemeentehuis van Zeist.

Tijdens de training krijgt u praktische, concrete adviezen van ervaren sprekers en gaat u met ondersteuning aan de slag met uw eigen kwestie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ervaringen te delen met andere VvE’s in de omgeving die ook met energiebesparende maatregelen aan de slag willen gaan.

Training 2/2

De tweede training vindt plaats op 20 november in Zeist. Die dag staat het onderwerp Proces & Draagvlak centraal en worden de volgende vraagstukken behandeld. Welke stappen zijn nodig of aan te raden om voldoende draagvlak te krijgen voor uw plannen? Hoe krijgt u iedereen mee? Hoe organiseert u inspraak en betrokkenheid? Wat mag er juridisch wel en niet? Mimi Slauerhoff en Corine Erades van VvE’s met Energie hebben veel ervaring in trajecten bij VvE’s en vertellen welke stappen nodig zijn om tot een goede besluitvorming te komen. Daarnaast kunt u ook uw vragen over uw eigen situatie kwijt.

Deze training wordt georganiseerd in het kader van U-Thuis, het samenwerkingsverband van 15 gemeenten in de regio Utrecht om energiebesparing bij particuliere woningen te versnellen. Het project wordt uitgevoerd door de Natuur en Milieufederatie Utrecht en de Omgevingsdienst Regio Utrecht. Contactpersoon voor vragen/opmerkingen is Rosan op den Kelder: R.OpdenKelder@odru.nl.

LET OP! Dit is een tweedelige cursus, de eesrte training vindt plaats op 30 oktober in Nieuwegein. Bekijk hier wat er die dag besproken wordt.

Meld u aan via de volgende link.


Locatie: 3701 HS te Zeist

Adres: Het Rond 1

Tijd: 19:30 tot 21:30

Ga naar de website

Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI