Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Nacht van de Nacht

Nacht van de Nacht

DOE ALS MEE AAN DE NACHT VAN DE NACHT
Nederland is een van de meeste verlichte landen van de wereld. Dat kan mooier, beter, creatiever en klimaatvriendelijker. Tijdens de Nacht van de Nacht van 28 oktober doen honderden bedrijven en gemeenten het licht uit om aandacht te vragen voor lichthinder en energiebesparing. Doe als bedrijf of gemeente ook mee en DOE HET LICHT UIT tijdens de Nacht van de Nacht van 28 oktober. Meld je hier aan.

ORGANISEER EEN ACTIVITEIT IN HET DUISTER
Organiseer ook een activiteit tijdens de Nacht! Meld die hier aan.

KOM NAAR DE NACHT VAN DE NACHT
Op 28 oktober zullen er weer honderden activiteiten zijn in het donker en kunnen tienduizenden bezoekers genieten van duistere activiteiten. Vorige jaren zijn er onder andere de volgende activiteiten georganiseerd: een kanotocht in het donker, dineren in het duister, sterrenkijken vanaf een vuurtoren, klimmen in het donker, een nachtelijke wandeling over het wad, een Silent Disco dansavond in een oud Fort bij kaarslicht, een klassiek concert in een donker concertgebouw of een nachtwandeling mmv cabaretier Vincent Bijlo. Allemaal te vinden op http://www.nachtvandenacht.nl/activiteiten/

Daan Roosegaarde is ambassadeur van de Nacht van de Nacht
De manier waar we in Nederland omgaan met verlichting is vrij lomp, dat kan beter, energiezuiniger en creatiever, aldus Roosegaarde. Hij roept in het TV spotjes iedereen op om mee te doen met de Nacht van de Nacht.

Mattheus BleijenbergLinkedin profiel van Mattheus Bleijenberg
Communicatie / campagnes
Telefoonnummer: 030-2567 368
m.bleijenberg@nmu.nl
Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI