Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Markt om de Hoek meets Utrecht Made!

Markt om de Hoek meets Utrecht Made!

Markt om de Hoek gaat de samenwerking aan met Utrecht Made en maakt hiermee een eerste uitstapje naar Zuilen. Utrecht Made is hét platform & makersnetwerk voor Utrechtse makers en hun producten. De organisaties slaan de handen ineen tijdens het Utrecht Made Zomerfestival op zaterdag 19 augustus van 12:00 – 19:00u in Zuilen.

Markt om de Hoek richt tijdens het Utrecht Made Zomerfestival  een eigen hoek in met een verscheidenheid aan lokale, verse producten van buurtbewoners en (kleinschalige duurzame) ondernemers uit Zuilen. Markt om de Hoek maakt bezoekers bewust van waar voedsel vandaan komt en laat zien hoe gemakkelijk het is om lokaal te kopen. Samen met Utrecht Made zetten ze lokale producten – en de makers – in het zonnetje!

Al een aantal jaar organiseert Utrecht Made, in samenwerking met The Colour Kitchen, ZIMIHC, Bakker Verhuur en Libertas Pascal, het Utrecht Made Zomerfestival om te vieren wat de regio rijk is aan Utrechtse producten, muziek, creativiteit en eten. Ook worden er creatieve workshops georganiseerd en is er muziek van Utrechtse bodem te vinden!

Markt om de Hoek is de nieuwe food buurtmarkt, georganiseerd voor en door bewoners, met enkel verse, zelfgemaakte producten van buurtbewoners en (kleinschalige) ondernemers uit de buurt. Je kunt alles ontdekken wat er achter een maaltijd of product kan zitten. Van het persoonlijke verhaal van de maker tot de herkomst, puur en integer. De eerste vier edities in Utrecht Oost zitten er al op. De volgende markten zijn gepland op 19 augustus in Zuilen en op 10 september en 8 oktober in Utrecht Oost.


Organisatie: Markt om de hoek en Utrecht Made

Locatie: The Colour Kitchen

Adres: Pr. Christinalaan 1

Tijd: 12 - 19 uur

Meer informatie: Markt om de hoek en Utrecht Made

Ga naar de website

Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI